手电大家谈-手电筒爱好者之家

注册成为会员,享受更多功能。

QQ登录

只需一步,快速开始

只需一步,快速开始

搜索

这三个美国战术手电,请帮我选一个,谢谢

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册成为会员,享受更多功能。

x
1:G2Z

2: 6P

3: E2E

请问哪个是美国特工军警用的?这三个主要区别在哪里??哪个更亮?哪个体积合适经常带在口袋里?哪个外壳最结实,哪个外形最酷?????价格都差不多我该选哪个??
谢谢,请帮忙。
回复 dsu_marcocopyright:copyright

说啦半天都市好东西啊。我很矛盾。到底买哪一个??我的条件是亮度优先,军警特工用优先,表面耐磨性其次。这下选哪一个哦??再请指教

G2Z:好像是提供美国警察和中情局得吧。
The G2Z is almost identical to SureFire\'s best selling aluminum CombatLight, the Z2, which has become standard issue for the FBI, U.S. Air Marshals, and police departments worldwide. Constructed of Nitrolon, a corrosion-proof proprietary polymer that absorbs shock more efficiently than aluminum, the new G2Z shares all of the best features of the best-selling Z2 CombatLight, yet is lighter and more water-resistant. The G2Z is powered by two lithium batteries (10-year shelf life), and a patented rubber grip ring allows the light to be operated with a handgun using the Rogers/SureFire technique. And, although three to four times brighter than a much larger two D-cell flashlight, this lightweight powerhouse is less than five inches long, making it ideal for those times when space is at a premium and weight is an issue. The G2Z also features unique switching originally developed for law enforcement twist for constant on, or depress the tailcap button for momentary illumination or emergency signaling.

E2E:好像也是警察用的阿

Slim, unobtrusive, and extremely powerful, the E2e Executive Elite is a favorite of undercover police officers, who appreciate the fact that this penlight-sized flashlight is as bright as a four D-cell flashlight yet small enough to hide in a pocket. CNC machined from aerospace-grade aluminum with a choice of super-hard Military Specification Type III hard-anodized or a standard hard-anodized Satin Grey finish, the E2e comes with a Lexan (tm) lens, high output lamp assembly, removable stainless steel pocket clip, and two 10-year shelf life lithium batteries . The light also features switching favored by law enforcement梩wist for constant on, or depress the tailcap button for momentary illumination (great for signaling with Morse Code). A patented lock-out tailcap allows the light to be locked in the off position to eliminate accidental activation when stowed away.

这可让我咋选呀??我只能买一个,买多拉是奢侈。我是使用不收藏
还请大人多多帮忙

开心

以下是引用多贝勒在2004-1-5 21:54:04的发言:
    说啦半天都市好东西啊。我很矛盾。到底买哪一个??我的条件是亮度优先,军警特工用优先,表面耐磨性其次。这下选哪一个哦??再请指教

6P+P61灯头(120流明)电池要大大的有:)
    [em01][em01]

E2E-BK         
    E2E-CJ           
    E2E-HA
    这三个型号的后缀各代表什么意思 啊???请指教 哪个好??

开心

E2E-HA最好,也最贵:)

以下是引用多贝勒在2004-1-5 19:18:11的发言:
    E2E-BK         
    E2E-CJ           
    E2E-HA
    这三个型号的后缀各代表什么意思 啊???请指教 哪个好??

BK=black=黑色涂层
    CJ=camo jungle=丛林迷彩
    HA=hard anodize=硬质阳极化涂层

HA的最耐磨。我个人也最喜欢HA的颜色。

以下是引用多贝勒在2004-1-5 19:02:13的发言:
    1:G2Z

2: 6P

3: E2E

请问哪个是美国特工军警用的?这三个主要区别在哪里??哪个更亮?哪个体积合适经常带在口袋里?哪个外壳最结实,哪个外形最酷?????价格都差不多我该选哪个??
    谢谢,请帮忙。

6P警察有配,和制服颜色比较协调,光通量可达120流明。外涂层不很耐磨。镜片是Lexan的。

E2e是民用的,专为EDC开发,光通量可达60流明。HA的涂层耐磨。广受好评。

G2z=G2(的材料)+Z2(的外形),集两款手电的特性于一身,既有战术握环又有polymer材料耐腐蚀,防振的特点。

这三款在国内人民币的价格差不了太多。多数人会推荐E2e.

那我看你还是上G2Z吧。Z2以装备FBI著称。E2e说的是便衣警察喜欢。其实特工警察都有很多手电,这些他们没准都有,嘿嘿。G2Z能满足你亮度的要求。但它不是铝的,有的人就是要金属的。

G2Z是啥材料的阿,我就是想要金属的哦

我发现拉Z2也不错。Z2和6P.这两个里面我选哪一个呀??谢谢再来一下
    Z2+p61=??
    6P+p61=??

以下是引用多贝勒在2004-1-5 22:46:54的发言:
    G2Z是啥材料的阿,我就是想要金属的哦

材料是Polymer, 一种高强度塑料,有的枪械也用这种材料。你找金属的就上Z2吧。也是黑色的,比6P爽,个人认为。

以下是引用多贝勒在2004-1-5 23:03:57的发言:
    我发现拉Z2也不错。Z2和6P.这两个里面我选哪一个呀??谢谢再来一下
    Z2+p61=??
    6P+p61=??

Z2! 两个亮度一样。

z2我仔细看过拉  我很喜欢,哪里有卖的呀??请告诉我一下

对拉,这两个都可以调焦么??

开心

所有sf电筒都不可以调焦,事先对好的

奋斗

在美国没什么规定的,这些东西都是想用就用,又不是什么大不了的东西。

哪个哪个部门,哪个哪个单位使用也只是宣传词而已啦。

你要买它也不见得你就是国安局的吧,呵呵。

开心

在你选的三个中可不可以把这个加进去再选一下。用了一段时间就会知道哪个好用,那个合算。[个人意见]